Är det ett bra val?

Nu står det klart av struliga Taylor Momsen är ansiktet för Madonnas nya klädlinje material girl.
Ett hemskt dåligt val om du frågar mig.
Vill Madonna förknippas med en sån tjej som Taylor är?

Kommentarer
Postat av: Anonym

En sådan tjej som Taylor är... Wow. Just wow.

2010-07-20 @ 13:23:59
Postat av: little peaché

anonym: ja jag tycker inte hon är så representativ. hon klär sig som en blandning mellan en hora och en uteliggare. hon är dryg och otrevlig i intervjuer. hon verkar helt enkelt inte vara passande för det varumärke som madonna nu bygger upp med macy´s. men du verkar vara av en annan uppfattning?

2010-07-20 @ 13:47:46
URL: http://littlepeache.webblogg.se/
Postat av: underbaraclara

Som en hora? Ser inte hälften av tjejerna i dina moderep ut som horor i så fall? Med bröstvårtor framme och minimala kläder. Men inte för att det gör mig något - tjejer får klä sig precis som de vill - horigt eller inte. Sen att hon är dryg är ju en annan sak, men det har Madonna själv gjort sig känd för att vara, speciellt i början av sin karriär hade hon otroliga attitydproblem. Själv tycker jag att Taylor verkar begåvad (dock inte på skådespeleri) men väl som sångerska. Jag tycker att det var ett bra val!



2010-07-21 @ 11:09:45
URL: http://folkbladet.nu/underbaraclara
Postat av: Becca

Taylor är inte många år gammal, och har redan gjort sig erkänd som musiker, skådespelerska och modell. Hon står för att gå sin egen väg och förverkliga sina drömmar. På vilket sätt skulle Madonna inte vilja förknippas med "en sån tjej"?

2010-07-22 @ 14:31:01
URL: http://rebeccasutton.webblogg.se/
Postat av: Little Peaché

Naket och minimala kläder behöver inte vara horigt. Det kan ju vara smakfullt. Jag håller helt med dig! Tjejer ska definitivt klä sig som de vill. Men med tanke på hur sträng mamma Madonna, enlige egen utsago, är och att hon gjort denna kollektion tillsammans med sin dotter förvånar det mig att hon valt en blott 16-årig tjej men som röker och dricker och ber hela världen fuck off.

Jag har nog aldrig upplevt Madonna som dryg. Mer en tjej med skinn på näsan.

Nej jag tycker verkligen inte Taylor är begåvad. Hon är den nya Lindsey Lohan och man kan ju bara hoppas att hon inte slutar på samma sätt.



2010-07-27 @ 00:36:00
URL: http://littlepeache.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0