täck din stora bak med en badkjol!

Jag är nog definitivt mer en baddräktstjej än bikinitjej. Men för mig är en riktigt cool baddräkt även en sådan typ av baddräkt som är lite udda med härliga mönster och kanske lite mer "naken". En normal baddräkt är för mycket simskola för mig. Men just en sådan crazy baddräkt som den ovan hade jag inte känt mig bekväm i med den kropp jag har just nu.

Haha finns en risk för lite kasslervarning. Men i sommar då har jag nog fått fart på denna livsstil och då ska jag köpa mig en riktigt cool och sexigt baddräkt.

För alla modemänniskor ska alltid tipsa om badkjolar och sånt skit men sånt är väl bara bedrövligt.
Badkjolen är till för kvinnor som inte ville "visa upp sig" och befäster bara den doliga självbilden om att kvinnor bör skämmas över celluiter, daller och veck. De behöver inte alls skylas eller skämmas över.

Så öva hela våren på din självkänsla, kasta den bedrövliga kjolen som du annars har över badkläderna och strutta svängigt längs med strandkanten. För om du bara visste hur mycket andra bekymrar sig över sin egen kropp så hade du insett att ingen jäkel har tid att kommentera din. =) Nice va!?


Kommentarer
Postat av: Sabina

Vilken otroligt cool baddräkt =)

2010-04-06 @ 19:28:17
URL: http://missmalmberg.blogspot.com
Postat av: Maria

Ölkaggarna får ju fritt spelrum både i matbutiker och på stränder så varför skulle inte rumporna få det? En bred och aningen gropig rumpa är ju långt charmigare, och dessutom sitter den baktill, det är inte den som kommer gåendes först...

2010-04-07 @ 11:28:06
URL: http://ellenmariamadelaine.com
Postat av: cc

gillar bilden.

2010-04-10 @ 14:38:47
URL: http://fashionising.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0