Shopping - den guldiga tröjan


Inhandlades på Myrorna. Den är super guldig!

Den är hälften svart och hälften guld och urringningen är i ryggen istället för där fram.


Osminkad och alldeles naturlig. Det känns otroligt bra ibland.

Matchar toppen gör jag med ljus utsvängda 70-tals jeans och guldiga stiletter!

 


Kommentarer
Postat av: fröken lila

tröjan är verkligen hur kul som helst, och passar din stil väldigt bra, tycker jag.ang. kommentarerna: jag har inget emot att fá svar frán dig som kommentar pá min blogg, det tycker jag är en fin lösning för att svara. men som sagt skulle det vara trevligt att fá den ena eller andra raden ocksá om det jag har skrivit. jag menar, även om du inte regelbundet läser min blogg sá gár du ju in för att svara när jag har kommenterad. och dá kanske det finns möjlighet att ta sig en titt eller tvá genom mina senaste inlägg och kommentera om det finns nágot du tycker är trevligt eller fint eller upprörande eller spännande. det betyder alltsá inte att jag vill att du ska börja läsa regelbundet, men kanske mer att jag önskar mig en liten del av din uppmärksamhet när du ändá tittar förbi där. hoppas du tar inte illa upp!

2010-04-03 @ 11:54:08
URL: http://froekenlila.blogspot.com
Postat av: Fanny

visst är dom underbara!

Vi köpte vår från Pugwamps (pugwamps.se), en kennel som ligger i Åsljunga. Hon som har den är verkligen jättegullig, trevlig och framför allt seriös när det kommer till hennes hundar. Kan rekommendera dem! Vi köper hund med stamtavla framför allt för hundens skull, man har lättare att ha koll på ev. inavel och sjukdomar och om någonting skulle hända står SKK bakom dig som ägare! Det finns mycket fördomar om hundar med stamtavla men Sverige har väldigt bra regler för avel så det är ingenting att oroa sig för anser jag. Vår lilla kille kostar 16000, en tik kan nog vara ännu dyrare, men det är det värt med tanke på hur trevlig rasen är :) inne på pugwamps hemsida finns länkar till andra uppfödare och ni borde också kolla in mopsorden.se, där finns massor med info.Lycka till! kram

2010-04-03 @ 12:42:19
URL: http://www.magic-mirror.se
Postat av: Att ha det gott

Så fin du är

2010-04-03 @ 14:38:26
URL: http://rubinen777.blogg.se/
Postat av: EGOFLOW

Finfin på dig ju! Jag kanske får låna den någon gång... :-) Nu ska jag iväg på påskmiddag, hoppas du & Dave får bättre lycka med kvällens påskmat. Puss puss hörs snart.

2010-04-03 @ 16:44:53
URL: http://egoflow.blogg.se/
Postat av: Anna

vad avundsjuk jag blir! Den tröjan skulle jag vilja ha Den var jättesnygg!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0