All day, everyday, always glamour

Varför kan man inte alltid se ut så här när man utför vardagens bestyr?

Bildkälla: Här

Kommentarer
Postat av: Stellan

Varför lägger du hela tiden upp en massa bilder på snygga kvinnor utan överviktsproblem om du själv samtidigt anser att du är vacker och att ditt bmi är eftersträvansvärt? Det finns nog ärligt talat ingen människa här i världen, förutom möjligtvis din tama snällispojkvän eller dina tvångsoptimistiska bloggartjejkompisar, som skulle vilja se dig i sådana kläder och poser som kvinnan på bilderna. Så snälla, bespara oskyldiga framtida bloggbesökare en sådan styggelse.

2009-07-21 @ 22:10:15
Postat av: S as in Sofia

Varför kan man inte se ut så där överhuvudtaget? haha! snyggt!

2009-07-21 @ 22:34:51
URL: http://sasinsofia.blogspot.com
Postat av: Little Peaché

Stellan: Jag lägger upp alla mina bilder då jag tycker det är en enastående styling, färgkombo, hår och smink. I min värld spelar modellens kropp ingen roll. Jag tycker inte jag har ett "överviktsproblem" som du skriver. Sen så pratar jag aldrig om att ett speciellt BMI skulle vara bättre än något annat. Självklart skall man leva hälsosamt, vilket i min värld är regelbunden träning samt god mat och härligt umgänge. Jag anser att jag är vacker men du behöver självklart inte göra det. Smaken är som baken och alla kan inte tycka alla andra är vackra. "tamasnällispojkvän" och "tvångsoptimistiska bloggartjejkompisar" får stå för dig, men jag är jäkligt glad att jag har dem. Vem vet, en dag kanske jag gör en hel special i denna blogg med mig iklädd diverse styggelser, så för dina ögons skull och din sinnesfrid kan jag inte göra annat än råda dig att läsa andra bloggar mer i din smak.

Men Stellan, varför skickar du inte en bild på dig till min mail, så kan jag lägga upp den här i bloggen. För jag tror att vi alla skulle ha stor glädje av att se ditt sagolika yttre!PUSS!

2009-07-21 @ 23:01:31
URL: http://littlepeache.webblogg.se/
Postat av: Charlotte

De hade verkligen inte varit fel att se ut så när man går runt här hemma.

2009-07-22 @ 10:15:32
URL: http://sunrice.blogg.se/
Postat av: trollpia

hihi...så mycket roligare alla vardagsbestyr skulle bli....kram

2009-07-22 @ 11:36:43
Postat av: Little Peaché

Trollpia: haha ja det hade varit nice!

2009-07-28 @ 10:57:01
URL: http://littlepeache.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0