Hej, det är jag!

Inspirerad av Amanda skriver jag nu ett brev till min framtid. Till fröken 2009.

Kära Fröken 2009!

Jag har lite funderingar, önskningar och efterfrågan om hjälp.
Jag undrar om 2009 kommer bli ett lyckans år? Många år var inte alls särskilt lyckliga men hela 2008 får jag lov att säga att jag är hemskt nöjd med. 2008 gav mig livet tillbaka, kärleken, drömmen om min utbildning blev sann och jag blev lite modig och flyttade till Stockholm. Men jag undrar om jag kommer finna ett lugn, för det jag haft i år var bra men långt ifrån så bra jag vill att det ska vara.

Jag önskar att 2009 blir året då jag känner mig mer tillfreds med allt. Att jag blir modigare, lite mer spontant och att jag hoppas att jag inte är lika mycket av en tänkare. Jag känner att jag i år har haft mycket att fundera på och stundtals kännt mig förvirrad och rent utav lite ledsen ibland. Jag önskar att jag nästa år blir lite mer lugn och avslappnad. Att jag inte räds morgondagen. Att jag ser hinder som roliga utmaningar och inte som skyhöga murar jag tvingas ta mig över. Jag önskar att jag får fler dagar då jag ser mig i spegeln och skrattar åt den fina bilden och inte som det varit stundtals i år, skyr bilden. Något under detta året, även om det var ett lyckans år, har fått mig ur balans. Därför önskar jag, att du fröken 2009, hjälper mig tillbaka på banan. Få mig att skaka mig rätt här i livet.

Jag ber dig om lite hjälp. Hjälp mig uppskatta det lugna och stabila i tillvaron. Hjälp mig att inte få katastroftankar för de stunder som är odramatiska. Få mig att inse att en lugn front inte behöver vara ett annalkande krig utan att det helt enkelt är en stabil tillvaro.
Hjälp mig att se det positiva i livet, att blicka framåt istället för att dras ner i det som varit eller det som inte gick som det var tänkt.
Och det sista jag vill att du hjälper mig med är att peppa mig. Du kan väl lägga en arm på min axel de tunga dagarna och stå i publiken och klappa händerna de dagar jag känner mig som en stjärna.
Jag ber inte om mycket. Bara lite vänskaplig värme och en fast hand som kan guida mig.
Klappa min kind när jag inte vet ut eller in och putta mig försiktigt på ryggen när jag inte vågar ta steget. Och va för guds skull inte rädd att skaka mig lite de dagar jag är obstinat och vägrar göra det jag ska. Då kan du ruska på rejält.
Men mest av allt behöver du bara stå bakom mig.

Om Fröken 2009 är hälften så god som 2008 så blir nästa år förhoppningsvis ett lyckligt år det med.
Det får jag iallafall jobba för!Kommentarer
Postat av: Pappa

Om inte fröken 2009 kan hjälpa dig så finns alltid Mor, Far och Syrran tillhands!

Far

2008-12-23 @ 11:28:57
Postat av: Jessica

Hoppas du får en fin julafton. God jul!

2008-12-24 @ 09:25:55
URL: http://accessoaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0