I love shopping

Få saker är så tillfredställande men samtidigt oroande som shopping! Jag älskar att utöka min garderob med plagg som känns absolut nödvändiga. Men det är samtidigt alltid med lite oro jag shoppar. Jag vill gärna vara en skoningslös fashionista som inte låter något stå ivägen för min shopping. Någon som hellre lever på vatten och bröd för att kunna handla allt som är nödvändigt för säsongen. Men, jag är nog lite praktiskt lagd. För det finns alltid en oro över att pengarna ska ta slut. Att jag ska stå i slutet av månaden med en ekande konto och plånbok.
Men, just idag fick mina shoppingnerver styra och jag kan nu, med belåten min, invänta en leverans med ett par nude färgade pepp toe pumps som jag faktiskt velat ha mycket länge. De fick jag till ett mycket bra pris av 300 kr.
Sen måste jag erkänna att jag av misstag råkade köpa en bikini. Jag tryckte på godkänn order knappen lite väl tidigt.
Men men, badsäsongen är ju alltid ett orosmoment men jag känner att jag är på god väg att få den kropp jag en gång haft och då tycker jag den ska iklädas en lagom härlig, sexig och kaxig bikini. Här i form av ett zebramönster. Var inne på en leopardbikini, men eftersom jag inhandlade en leopardbaddräkt second hand så var zebramönster ett kanonbra alternativ.

Men hur är ni? Är ni skoningslösa och totalt impulsiva fashionistas? Eller är ni eftertänksamma och planerar noga varenda köp?

Peep-top pump från asos.


Brun/vit zebrarandig bikini från Ellos.

Vad tycker ni om köpen? Var de värd pengarna eller gjorde jag ett felköp?

Kommentarer
Postat av: jennyj

snygga!

2010-05-11 @ 08:20:08
URL: http://jennysv.blogg.se/
Postat av: v

nej för guds skull, jag är lika impulsiv! jag ser, jag vill ha, jag tar (köper), men kläder är ju liksom kläder. sköna snygga kläder gör ju allt!

2010-05-11 @ 10:10:22
Postat av: Little Peaché

v: men då måste jag fråga dig... får du inte ångest för att du shoppar för mycket. oroar du inte dig för vad som händer om du inga pengar har i slutet av månaden?



kram på dig

2010-05-11 @ 12:53:27
URL: http://littlepeache.webblogg.se/
Postat av: Anna

Jag har ett eget förbud på att handla över nätet. IRL är jag inte särskilt impulsiv, har rätt bra koll på vad som är värt att prova och brukar känna direkt om saker är rätt eller fel. Felköp från riktiga affärer förekommer inte i min garderob. Via nätet däremot! Där blir jag alltid förförd av någon fin skiftning, något vackert material eller en glipa över axeln. Grejer som alltför ofta inte alls funkar lika bra när jag provar dem och som jag verkligen inte hade köpt om jag hittat dem i en vanlig affär.



Sånt kan jag känna mig lite dum över (för jag tar mig ju inte samman och skickar tillbaka dem heller!) och ett våldsamt slöseri med pengar är det ju.



Så länge jag håller mig till nätförbudet är jag dock nöjd med min konsumtion. Några nya grejer varje år, dyrare till jobbet och fest (och jeans), lite billigare till fritiden, vilket ryms bra i min budget.



Och förresten: Skorna och bikinin var jättefina!

2010-05-11 @ 13:18:09
Postat av: MOR

Jag tyckte att det var jättefina köp, och vet du jag får fortfarande dåligt samvete när jag handlar til mig själv så du är inte ensam om det.

Love you

MOR

2010-05-17 @ 07:56:10
Postat av: Little Peaché

anna: haha ja det gäller ju att skicka tillbaka spektaklet om det inte är nått bra eller inte passade!



Men annars lät det ju som du har skapat ett himla bra system för dig!



=)

Kram på dig

2010-05-21 @ 11:55:50
URL: http://littlepeache.webblogg.se/
Postat av: Little Peaché

mamma: ja det är så dumt att vi båda har dåligt samvete. vi borde sluta upp med det på en gång!



Kram på dig

2010-05-21 @ 12:55:35
URL: http://littlepeache.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0