Jag lär känna dig! #1

Okej, nu är det som så att ni är väldigt många som läser denna blogg och har koll på mig och mitt liv.
Men för mig är många av er ljuvliga mysterier, men ändån mysterier.
Så jag tänkte ha little peachés läsarfråga.
Jag svarar på den och ni svarar på den!
Om man vill såklart, men det hade gjort mig himla glad iallafall.

Bildkälla: Här

När det kommer till den allra mest vackra människan i mitt liv så varierar svaret lite beroende på vilken typ av person vi pratar om.

Den vackraste i mitt liv:
ja det är ju utan tvekan David! Han är så himla fin med de brunaste ögon jag någonsin sett.
Och armmuskler som gör mig alldeles pirrig.
han är lång och ståtlig och har himla fint hår.
Men det allra vackraste hos David är hans hjärna. För den är den smartaste jag någonsin stött på.
och sen skadar det ju inte att han trots sin smala uppenbarelse har en jäkligt klämvänlig rumpa!

Den vackraste att titta på:
supermodellen Crystal Renn gick ifrån att vara en otroligt ätstörd modell med ströjobb här och där till att bli en av de mest framgångsrika modellerna någonsin. efter att ha hon gick upp 32 kilo till storlek 42 bokar har hon synt på covers av både Harpers Bazaar och Elle samt fotograferats för Vogue flertalet gånger.
Det sägs att hon ska släppa en bok som ska heta "Hungry" och jag längtar så efter den!


Det är mina vackraste personer!
Vem är den vackraste personen i ditt liv?

Kommentarer
Postat av: Art By Tina

Texten om Moss är plockad från wikipedia.



Men du har delvis rätt - hon är självklart känd för sin enastående karriär som supermodell - som jag tror fick en betydande skjuts upp i karriären pga av hennes livsstil med rockstjärnor och tyvärr, droger. Jepp. Det tror jag. Annars hade hon nog blivit, kanske inte bortglömd, men inte lika känd som hon är nu.

2009-11-10 @ 20:28:35
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: fröken lila

det finns tvá vackraste människor i mitt liv. det ena är min andreas. han är underbar. stor, sá jag har en massa att krama, och jag tycker sá otroligt mycket om hans lánga hár som börjar bli grátt. sedan är han helt enkelt underbarast i världen. framförallt fr att han älskar mig som jag är.



den andra vackraste människan är en kvinna, min bästa vän vroni som födde sitt första barn ett ár innan vi tog studenten och sitt andra tre ár därpá. hon är liten och har hur lánga ben som helst som jag avundas henne lite grann, och hon har otroligt fina lockor. sedan tycker jag att hon alltid strálar inifrán och det gör henne vackert. plus att hon jämt har röda kinder, sá fint! och sá är hon väldigt stark, pluggar arabiska och hebreiska samtidigt som hon ensamt tar hand om sina barn. och sá har jag äran att kalla henne för min vän.



2009-11-10 @ 21:25:34
URL: http://froekenlila.blogspot.com
Postat av: EGOFLOW

Mitt vackraste är min syster Märit.



Hon är för det första den bästa systern som är väldigt mån om mig vilket jag också är om henne. Hon är snygg, smart och väldigt ambitiös. En förebild på många sätt.



Hon gör mig väldigt väldigt lycklig min Märit & det kanske är det finaste av allt.

2009-11-10 @ 22:51:35
URL: http://egoflow.blogg.se/
Postat av: MOR

Jag ser nog inte någon som vacker överhuvudtaget. Jag ser eller träffar någon som jag gillar, eller inte gillar. När du föddes tyckte jag att du var så vacker, sedan har andra sagt att nyfödda inte är vackra, jag förstår inte vad de snackar om mina barn var vackra redan innan de föddes. När jag såg din lillasyster på ultraljudet tänkte jag "endast en flicka kan vara så vacker".... så jag visste att hon var en flicka.

Men när jag var yngre fick ett par i vår bekantskapskrets barn väldigt tidigt. Kvinnan/flickan hette Maria och hon var nog, när jag ser tillbaka på gamla foton, utan tvekan den vackraste någonsin. Sedan tycker jag att Lena Endre är vacker men det är nog inte hennes utseende utan hennes uttryck som är magiskt. Dessutom blev jag så glad när jag såg henne på TV igår, där hon tog upp dagens sjuka utseendefixering och det sjuka med att man opererar en frisk kropp. Efter det tycker jag att hon är vackrare än någonson.

Love you

MOR

2009-11-11 @ 08:27:19
Postat av: Orsi

I mitt liv: Mamma & Anna, för de alltid finns där, även om de är lite långt borta.



Att titta på: Hm, det varierar. Just nu finns det en särskilt fin pojke jag hade velat titta på lite mer ofta. Annars så älskar jag att titta på det här: http://playdates.tumblr.com/



Kram!

2009-11-11 @ 08:41:21
URL: http://www.orsii.com
Postat av: Petunia Rask

Oj, det var faktiskt en svår fråga. Jag genomgår enorma förändringar på det själsliga planet just nu och gillar den jag håller på att bli mer och mer. Så, mig själv! OCH, en av mina vänner som är så svindlande vacker i sitt långa långa bruna hår, knallblå ögon och enormt goda hjärta.

2009-11-11 @ 10:41:57
URL: http://petuniarask.wordpress.com
Postat av: Charlotte

Jag och min sambo är i mina ögon de vackraste

2009-11-11 @ 19:21:35
URL: http://sunrice.blogg.se/
Postat av: Little Peaché

mamma: nu blir jag nyfiken på vem denna vackra kvinna är!



kram

2009-11-11 @ 19:39:56
URL: http://littlepeache.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0