Naomi Cambell

En av världens största supermodeller, Naomi Cambell, har hamnat i trubbel. Igen. Denna modell har vi många tillfällen anklagats för uppseendeväckande beteende, våld och misshandel. Nu har hon som sagt gjort det igen och nu har det lett till åtal. 
Naomi skulle flyga från London till LA, men fram kom hon aldrig! Hon propsade på att ha med sig mer packning än tillåtet, började tjafsa och till slut spottade hon på polisen.

Hon kan bete sig hur illa hon vill. Det är inte hennes beteende som upprör mig, för rötägg finns det överallt. Det som pisses me off är att folk har henne som förebild, och det med det enda argumentet att hon är modell och mot päls. (Vilket i sig är väldigt oklart).
Hade anti-päls Stina från Skara spottat på en polis hade hon genast utmålats som aggresiv bråkstake som borde straffas efter konstens alla regler.

Det börjar mer och mer kännas som att det är mer legitimt att straffa hederliga demonstranter som bara vill ha en bättre värld än kändisar som gör regelrätta lagbrott.

Varför är lagen inte lika för alla?
image773

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0