Bloggare är hycklare

Varje sketen torsdag och söndag är det "Sanningens ögonblick" på tv5 och alla möjliga bloggare skriver sig svettiga över hur hemskt det är att dessa personer viker ut sig själva och andra i tv. Rikstv! Det gör mig lack så in i för vad är det inte våra största bloggare gör? Jo viker ut sitt liv och sina familjer genom att visa bilder, skriva om sin bakgrund, fotografera nyinköpta underkläder osv. Visst kan detta tyckas oskyldigt men sen har vi den versionen bloggare som skriver om längden på sitt könshår, nyansen på sina inre blygdläppar och känslan av den senaste snoppen som de haft i sig.
Jag tycker det är upp till var och en att vara sig själv och om det innefattar ovanstående information så får det väl vara så. Men kom för tusan då inte och sucka över detta tv-program.
Med detta sagt så säger jag inte att programmet är finfint och mysigt, jag kan tycka det är obehagligt vad människor väljer att erkänna för pengarnas skull. Men det gäller inte bara i sanningen ögonblick.
Se på "livs-coachen" Mia Törnqvist som gjort sig stenrik på att berätta om sitt liv som uteliggare och narkoman. Eller bloggerskan Kissie som visar fyllebilder på sig själv eller varför inte Blondinbella som visar upp porrfesten hon höll i som tonåring. Att människor gillar snaskiga detaljer om andras liv är ett faktum som funnits sen människan. Och i människans begynnelse fanns inte Sanningens ögonblick.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Förstår inte vad det ens handlar om det programmet =P Vad fint ditt hår e!

2008-05-15 @ 21:40:26
URL: http://EMSAANS.blogg.se
Postat av: Annika

Bra skrivet! Tycker det är ganska skoj att sitta och titta på när andra gör bort sig.. Kan dock inte förstå hur de kan ställa upp i programmet av fri vilja (förstår inte vissa bloggar heller för den delen). Men det är ju kul för sånna som mig att det finns folk som ställer upp så jag får lite underhållning i min tråkiga vardag! :)

2008-05-15 @ 21:49:30
URL: http://annikafredby.blogg.se
Postat av: c,

svar: tack :)

2008-05-15 @ 21:51:46
URL: http://millathebest.blogg.se
Postat av: Fredrik Inredning & Mode

det programet är ju riktigt bra!

2008-05-15 @ 22:47:46
URL: http://fredrikfredrik.webblogg.se
Postat av: Sandie

Så sant som det är sagt...

2008-05-16 @ 05:49:26
URL: http://chipset.webblogg.se
Postat av: Karin

Jag tycker egentligen att det är ganska starkt att ställa upp i det programmet, bortsett från det att man kan såra familj och vänner.

Men annars, man måste ju offra något för att vinna - det är ju programmet ett praktexempel på.

2008-05-16 @ 15:11:28
URL: http://rueframboise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0